Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 10 de març del 2008

Rebel

REBEL
-MANUEL L. ALONSO-

Eduard vaga sense rumb per Espanya sense més companyia que la seva motxilla . Ha decidit buscar alguna cosa que l’influeix confiança, que el porti a pensar que la vida té sentit. De forma casual coneix a Anna, una noia de classe acomodada que des de el principi li mostrarà que en ella pot confiar. Els dos s’enamoraran, però per assumptes familiars fan que Anna desaparegui. Però, ara que Eduard havia trobat per fi un motor per a la seva vida... ho podrà abandonar?

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre és molt interessant per a persones que li agradin les històries d’amor impossibles, però que al final acaben bé.
Jo sóc una persona que no li agrada molt llegir, però aquest llibre està bastant entretingut i m'ha cridat molt l’atenció. El vocabulari està bé, encara que algunes paraules se'm feien difícils, però a mida que llegies, et podies fer una idea de què significaven.




Sandra Landeira Tejero

2n R1

Anònim ha dit...

Aquest llibre està bastant bé. Li agradaria a les persones que els agradi les històries d'amor. Jo sóc una persona a la qual no li agrada molt llegir però aquest llibre m'ha agradat,és molt entretingut.




Sara Pérez Beleña

2n R1

Anònim ha dit...

Aquet llibre a sigut molt romàntic, parla d’amor i l’amor impossible, a mi la veritat no m’agrada llegir però aquet m’agrada’t molt fàcil i divertit de llegir, també és una mica de misteri per què quan el noi anava a buscar a la noia no sabia on anar a buscar-la i si li podria trobar, el final a sigut molt bonic.

Evelin Yanqui 2nR1

Anònim ha dit...

M'ha agradat bastant aquest llibre perquè és molt bonic, i representa molt la vida d'un adolescent o d'una persona jove. M'he vist molt reflectida en aquest llibre, parla d'amor d'una parella que s'enamora. Aquest llibre el recomanaria a persones joves o adolescents ja que suposo que els agradarà bastant.

Lorena Valero.