Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dijous, 6 de març de 2008

Mecanoscrit del segon origen


MECANOSCRIT DEL SEGON ORIGEN
-MANUEL DE PEDROLO-


Mecanoscrit del segon orígen és una novel·la composta de cinc capítols anomenats Quaderns, d’una extensió molt semblant (trenta pàgines cadascun) i de tres pàgines finals, on el lector pot completar el veritable sentit de l’obra.
Els protagonistes de l’obra, l’Alba i en Didac, viuen un seguit d’aventures en un món pràcticament destruït. Són ells, els precursos de la civilització actual?

8 comentaris:

Maria Sanchez ha dit...

Hola!

volia dir, que aquest llibre, es un llibre per pensar i posar-te en el seu lloc. �s r�pid de llegir per� tamb� una mica complicat, perqu� el vocabulari es una mica dif�cil, per� val la pena i la meva valoraci� �s un 9, perqu� m'ha agradat molt i �s una historia interessant.

Espero que el llegiu!

Guille Navarro ha dit...

Aquest llibre m'agradat bastant. Us recomano que si voleu, l'agafeu per llegir-lo. És un llibre que et fa reflexionar i pensar molt. Però també té un vocabulari difícil.
La meva nota per aquest llibre està entre un 7 i un 8.
En conclusió, és un llibre que està bé.

Àlex López ha dit...

Aquest és un llibre que està molt bé, amb un vocabulari una mica difícil, però la historia està molt bé. També és un llibre que et fa pensar, si et passés alguna cosa semblant... coses així. Està molt bé. Si s'ha de posar una nota numèrica, posaria un 8.


Alex

Juan del Arco ha dit...

Aquest llibre està bastant bé perquè l'aventura ja comença quan venen els platets voladors, però també és fa bastant pesada més endevant. El vocabulari es força difícil i has d'estar cada dos per tres buscant-ho al diccionari. La meva nota seria un 7 per tot el que ja he dit abans... però de totes maneres us recomano que us ho llegiu.

Xavi Cantano ha dit...

Aquest llibre està bastant entretingut perquè la aventura en general m'ha agradat bastant, però el vocabulari és molt difícil i l'has de buscar al diccionari, i moltes vegades la aventura es fa "cansina" i es repeteix molt, però és un llibre que et fa reflexionar molt per veure què faries tu en aquelles condicions. Si li haguès de posar una nota de l'1 al 10 li posaria un 6.

Elisabet ha dit...

Aquest llibre m'agradat, perquè et fa pensar molt, i sempre en positiu. També, per com surten endavant els dos amics, encara que els sigui difícil la supervivència.Però avegades es feia pesat, ja que hi havia dies que no pasava res interesant.
Li poso un 8 de nota. Encara que has de buscar moltes paraules al diccionari, està molt bé!


Elisabet

Kevin ha dit...

El llibre m'ha agradat molt, perquè t'explica la vida d'un nen i una nena quan són tots dos sols al món. El vocabulari que hi ha és molt extens i a més a més és molt difícil d'entendre per a un nen de la nostra edat. Però en resum, el recomano a la gent gran, perquè segur que els agradarà.

jeSssY HereeDiaah ha dit...

És un llibre que està bé, perquè fa pensar i tot això, encara que té un vocabulari difícil i avegades es fa una mica pesat de llegir; però em va agradar.