Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

diumenge, 9 de març de 2008

Crispetes per la Norma Schweizer

CRISPETES PER LA NORMA SCHWEIZER
-PERE PONS-

Quan la Mireia veu per primera vegada la Norma, no sap que, de vegades, un fet important posa a prova l'amistat entre dues persones. Aleshores s'han de deixar de banda els interessos personals i lluitar, contra tot i contra tothom, per conservar aquesta amistat.

8 comentaris:

Noemí Mur ha dit...

Crispetes per la Norma Schweizer és un llibre entretingut, t'explica els fets que li passa a una nena de 12 anys, la Mireia.
Aquesta experimenta molts canvis sobre la seva vida i s'adona que encara que estigui en un cos d'una nena de 12 anys, té una mentalitat més adulta per la seva edat.
M'ha agradat perquè m'ha ensenyat que hem de lluitar per el que estimem i no rendir-nos encara que sigui una guerra difícil, també que hem de fer justicia devant de les injustícies i no deixar-nos emportar per les aparences.
Aquest llibre és un llibre entretingut, al principi t'envoliques una mica perquè primer t'enfoca l'historia d'una manera i després d'una altre, però parla sobre la realitat, sobre el que vivim dia a dia.

Jo ho recomanaria a persones de 14 anys que els agradi veure les coses amb el punt de vista de les altres persones i saber que pensen.

Anònim ha dit...

Caba Diaby
Aquest llibre m'ha agradat molt perquè quan el llegeixes sembla que et fiques a la pell de la protagonista de qui es tracta el llibre, em va semblar molt bé la reacció que van fer els companys de la Norma perquè no la fessin fora del centre.
Jo recomanaria aquest llibre a les persones que es posen a la pell de la que pateix molt facilment.

Anònim ha dit...

Caba diaby:
Aquest llibre es molt interesant perqu� es tracta d'una noia que ha vingut d'Alemanya a Catalunya, un dia es va fer un tall i no es va deixar ajudar perqu� sabia que tenia la sang infectada i que tenia la SIDA.
Em va semblar molt b� la reacci� dels seus companys ha estar en contra de que la fesin fora del centre.
Recomanaria aquest llibre a les persones que es posen facilment a la pell del protagonista que pateix

Anònim ha dit...

El llibre Crispetes per la Norma Schweizer és molt bo, un llibre molt entretingut i a la mateixa vegada sentimental.

Va de una nena que té 12 anys que es diu Mireia i li passa un canvi molt brusc per a la seva edat, hi ha moltes coses que no entén.
M’ha agradat perquè aprens a lluitar per que bols encara que sigui molt difícil d’aconseguir-ho .

Aquet llibre els recomano nens més grans de 14 anys perquè així podran entendre més bé el llibre.


jose Antonio V.M

Judit Robles ha dit...

M'ha semblat un llibre molt entretingut i que insisteix molt en el punt de l'amistat.
Crec que és força sentimental i que et fa veure fins a quin punt pots posar a prova l'amistat, i que aquells que realment són amics seguiran allà.

És molt fàcil de llegir.

Anònim ha dit...

Núria
Aquest llibre està bastant bé, sobretot m'agradat perquè els personatges es posaven en la posició dels altres i això fa verure que si ens posem a la pell dels altres, esbrinarem el que pensen i opinen i això podria servir per solucionar problemes.
En aquest llibre parla sobre l'amistat d'unes noies, i el que han de fer per conservar-la.
El recomanaria a nois i noies entre 13-15 anys.
M'agradat mot.

Anònim ha dit...

Bono,primer de tor,hola,som les alumnes del jm Quadrado de Menorca i ara som a la sala de ordinadors i la nostra mestra ens ha encomanat la tasca de comentar uns quants llibres.
Trobam que aquest llibre reflexa la vida real i que estaria bé que les adoleccents el llegisin.
Serà millo que aturi d'escriure perque la mestra s'apropa...

LAURA ,MARTA I VANESSA 1R ESO D

Anònim ha dit...

Aques llibre es molt bo i demostra que por molts puñaladas que te done la vida, tu tens amics i famille, per la que tens que seguir.Graaciis;Claudiia Cintas