Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

diumenge, 9 de març del 2008

Quin dia tan bèstia!

QUIN DIA TAN BÈSTIA!
-MARY RODGERS-

Divertida trama en què es veuen implicades una mare i la mateixa narradora, la seva filla, quan un matí, en principi normal, cadascuna es troba convertida en l'altra.
A partir d'un canvi tan estrany com sorprenent comencen un seguit d’embolics divertidíssims.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre ens ha agradat molt perquè és divertit i a la vegada ens hi sentim identificades, ja que nosaltres també tenim baralles amb les nostres mares. És una història original ja que els personatges viuen la vida de l’altre.
També d’aquest llibre hi ha una pel•lícula on es veu clarament la mala relació que tenen elles dos i que fa que al final es comprenguin entre elles.

Carla i Sandra

Anònim ha dit...

Aquest llibre m’ha encantat =) Em sento molt identificada ja que, jo amb la meva mare també em barallo molt. A mi també m'hagués agradat ser un dia la meva mare, però millor no, és massa per mi, com es demostra en aquest llibre. M'ha agradat tant que en 4 dies me l'he llegit, i això que no magrada molt llegir. Jo el recomano!! També parla dels germans. A més també parla d’un noi, hi ha algun lio amorós molt estrany entre la seva mare, el noi i la nena. Ens ensenya lo importants que són les nostres mares per a nosaltres i que encara que discutim i aquestes coses ens estimen molt, i que tot el que fan és per al nostre bé. És molt interessant!!També és divertit! =)
Crec que és adequat per els nois i les noies de tretze o catorze anys!

Laia Buseu

Anònim ha dit...

Aquest llibre no m'ha agradat molt, el trobo una mica avorrit i no té massa acció. Però cadascú té els seus gustos.


Mario Blanco