Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 10 de març del 2008

L'illa del tresor

L'ILLA DEL TRESOR
-R. L. STEVENSON-

Amagat en el barril de pomes, el jove grumet Jim Hawkins descobreix que la tripulació està preparant un motí. Però això, només és una petita part de les extraordinàries aventures que van començar amb la troballa del mapa de l'Illa del Tresor, que guardava zelosament aquell mariner vell i borratxo de rom que va aparèixer un bon dia a la posada Almirall Benbow, propietat dels pares d'en Jim. L'illa del Tresor és una formidable novel·la d'aventures que no ha deixat de fascinar lectors de totes les edats i èpoques des de la seva publicació el 1883.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre em va semblar molt divertit , al començament semblava que era avorrit però per la meitat , cuan surt en John Silver ja es posa interesant.





Victor Vidal

Anònim ha dit...

L’illa del tresor és un llibre increïble, no li falta res. I a mi que m’encanten els llibres d’ aventures, és un dels que més m’ ha agradat. És molt emocionant. Pot ser que el principi no t’agradi molt, però es torna molt interessant, sobretot quan apareix John Silver. I no us vull explicar res més, ja que perdria l’encant, i no us el llegiríeu. Però de veritat val la pena llegir-lo. El recomano, sobrets a tos als que us agradin els llibres de aventures. És un llibre molt divertit. En definitiva el recomana i el torno a recomanar !

Laia Buseu

Anònim ha dit...

L'illa del tresor, quins records! je je je. Encara me'n recordo. Em va agradar bastant, a mida que llegeixes t'interessa més. Per molt llarg que sembli, és fàcil de llegir ;) El recomano!

Petonssss!

Yaiza D (4t)

Anònim ha dit...

L'illa del tresor és un llibre bastant avorrit, sobretot al principi. Per a mi és la típica història de pirates que van a la recerca d'un tresor. Jo crec que la millor part de la història és el fi, perquè, hi ha una mica més d'emoció. Personalment recomanaria aquest llibre només a les persones que volen reforçar la lectura en català.



Andreea Anghel

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat perquè ami m'agraden els llibres de aventures.
Al principi es una mica aburrit però per la meitat o aixi es posa molt interessant . I a la gent que li agradi els llibres de lectura se'l recomano

Arnau Mahedero

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'agrada perquè té bastants aventures.
Al començar és una mica aburrit, però després comença a ser molt interessant.
La gent que vulgui llegir un llibre d'aventures us recomano aquest llibre.

Miquel Castillo Pérez

Anònim ha dit...

Aquest llibre està molt be perquè parla de pirates que han de trobar un tresor, quan comences a llegir-lo penses quina merda de llibre però a cedit que el vas llegint és torna més y més interessant. és un llibre una mica fàcil de llegir però ja m'està bé. El recomanaria a gent que els agrada l'aventura.

Anònim ha dit...

L'illa del tresor m'ha agradat molt per què és un llibre d'aventures típic, dels d'abans, i tot i així, no és com tots, té petits detalls que el destaquen. Encara que pugui semblar una mica avorrit a la llarga et deixa molt intrigat sobre com acabara la historia, i això fa que vulguis acabar de llegir-ho. També he de dir, que la gent que no sigui aficionada a aquest genere no li acabara de trobar molt sentit a aquesta lectura.

Mario Garcia 2r1