Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

diumenge, 9 de març del 2008

La porta del paradís

LA PORTA DEL PARADÍS
-JORDI SIERRA I FABRA-

Una dona de 30 anys decideix deixar la seva professió de model. Al mateix temps, una noia de 13 anys es va presentant a càstings de model, ja que tothom li diu que té un cos molt bonic i que és molt maca. Les dues hauran de prendre decisions molt importants respecte a elles mateixes.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Ara que m'he acabat el llibre puc dir que m'ha agradat força. No té una categoría clara. No és d'acció ni res semblant. És més aviat un cúmul de pensaments de dues noies ben diferents i ben semblants a la vegada.
Et fa veure les coses d'una manera que potser mai t'havies plantejat.
Crec que és molt, molt adequat per els nois i les noies de tretze o catorze anys.


Judit Robles

Anònim ha dit...

Una vegada acabat el llibre, m'ha semblat molt etretingut, no sóc noia de molts llibres però aquets és un que esta força bé.

Ho recomanarie per a nois i noies entre 13 i 15 anys, i li agradesin els llibres de sentiments..

El vocabulari és molt adecuat per ala nostra edat, totes les paraules senten perfectamente! i el llibre porta un segiment molt adecuat, ja que hi ha llibres que et perdeixes perquè no saps ni per hon vas.



AMANDA DE MIGUEL

2N R1

Anònim ha dit...

El llibre ha sigut interesant, és un llibre molt misteriós.Ningú no sembla ser el que diu que és l'unica en que Poirot pot confiar és la senyoreta Puig. Que ajuda Poirot en les deduccións. El que m'ha sorprès més ha sigut que l'assassí era en capellà, tot i que jo pensava que la primera deducció que ha fet Poirot ha sigut molt interessant, cosa que no m'ha sorprès perquè crec que Poirot en aquest cas les cel.lules grises han sigut utilitzades correctament.


Recomano aquest llibre a tothom que li agradi el mistéri.

Lionel Moran
2 R1