Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 10 de març del 2008

El gos dels Bakerville

EL GOS DELS BASKERVILLE
-ARTHUR CONAN DOYLE-

Una maleicció pesa sobre els Baskerville: un gos assassí aguaita pels voltanta de la seva mansió. En Sherloc Colmes, amb l’ajuda del seu inestimable amic el doctor Watson, serà l’encarregat de revelar el secret entor d’aquesta criatura monstruosa.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

M’agradat molt perquè és un llibre de detectius que tracta sobre un gos assassí. El famós detectiu Sherlock Holmes amb la ajuda del seu amic el doctor Watson tindran que investigar el cas.



Manolo Acevedo

Anònim ha dit...

Aquest llibre tracta sobre un cas del famós detectiu Sherlock Holmes.
Ell i el seu amic Watson hauran de seguir moltes pistes falses, avitar assassinats, posar en perill a la gent, i matar per poder desentrellar el cas.
Lluiten contra un criminal molt astut que utilitzarà totes les seves armes per matar-los a tots.
Li recomanaria a tota la gent que li agradin els llibres de detectius i assassinats.

Rita Salavert Otal 2n R1

Anònim ha dit...

Aquest llibre explica l'història d'uns dels moltíssims casos de el famós detectiu Sherlock Holmes, que amb el seu inseparable amic el doctor Watson, han de resoldre, fixant-se en els més petits detalls qué són part de la clau per resoldre aquest crims, s'han d'enfrentar a un gos fantasma, un astut assasí que és la persona que menys ho sembla, a moltes mentides que creen confusió i a un munt d'incògnites molt misterioses, com per exemple com va morir l'antic amo de la mansió Baskerville, i que hi feia a aquestes hores de la nit a les landes. Molts misteris, moltes coses no rebel·lades, i coses que semblen el que no aparenten.
Aquest llibre el recomano a la gent que li agradi les novel·les detectivesques, de misteris i d'assassinats.

Anònim ha dit...

M'ha agradat perquè jo vaig veure una película que anava sobre aquest llibre i per això el vaig agafar. Dona una mica de por i tambè intriga. Al principi m'ha semblat una mica pesat pero a mida que l'he anat llegint ha começat a agradar-me.

Carles Velàzquez

Anònim ha dit...

El llibre m'ha agradat perquè és com el retorn de Sherlock Holmes i a més amb un cas com aquest, que encara que al principi se't fa pesat t'acaba agradant. M'agrada totes les proves que han hagut de passar, les pistes que tenien que resulten falses i trobo que quan al principi deixen el cas per a Watson trobo que està molt bé perquè ell també serà o pot ser un gran detectiu, m'ha agradat, sobretot el final, trobo que està molt bé.

Regina Salavert