Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 10 de març del 2008

El fantasma de Canterville i altres contes

EL FANTASMA DE CANTERVILLE I ALTRES CONTES
-OSCAR WILDE-

La fama literària de l’escriptor Oscar Wilde prové especialment de la seva obra dramàtica i narrativa, tot i que també va tractar altres gèneres que encara avui delecten els lectors.
En aquest llibre s'ofereix una selecció dels seus millors contes: El fantasma de Canterville, El Gegant egoista, L’amic fidel, El rossinyol i la rosa i El pescador i la seva ànima.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha agradat el llibre perquè durant tota la lectura es mantenia la intriga i el misteri.Aquest llibre li recomania a la gent que li agrada els llibres de terror

Unknown ha dit...

És un llibre molt bo.
M'ha agradat molt, ja que en tota la lectura ia molt misteri i perquè sincerament el llibre és nomès de 70 a 80 pàgines. Li recomano aquest llibre a la gent que li agrada el terror i que li agrada llegir com no.

judith y raquel ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat bastant perquè es com de terror i sempre et deixa amb l'intriga fins al final i m'ha agradat bastant. El recomano a la gent que li agradi llegir llibres de terror i a més llibres clasics.

Anònim ha dit...

Aquest llibre no m'ha agradat gaire,per una part si, perquè són 6 contes en un llibre que a més són de primaria. Però per l'altra m'ha agradat perquè és molt fàcil de llegir i te molt poques pàgines i està bé per a la gent que li agraden els contes curts. Hi ha molta varietat, de terror, de tristesa, d'amistat i d'amor. El conte que m'ha agradat més és el de El príncep feliç, perquè es una historia en la que expressa molt de sentiment.


Désirée Arqué 2r1

Unknown ha dit...

Aquest llibre m’ha agradat molt més que qualsevol altre que m’hagi llegit. Te histories que m’agraden més i d’altres que m’agraden menys, ja que unes son més d’intriga i altres expressen més els sentiments, però en general el llibre està molt bé, per què hi ha sis contes que van variant, son molt diferents i si et fiques bé en l’historia doncs t’agrada més, perquè és com si tu mateix estiguessis com a protagonista de l’ historia que et passin a tu totes les coses que li passen al protagonista i per això crec que aquest llibre es divertit, perquè te histories amb les que et deixa amb la intriga i t’ho passes bé llegint, es com que t’enganxes i llavors fins que no saps el final del conte no vols parar de llegir i mai m’havia passat això amb un conte que hagués llegit.
Aquest llibre el recomanaria per a gent de totes les edats, ja que com he dit té diferents tipus d’històries i no t’avorreixes quan llegeixes.

Anònim ha dit...

Aquest llibre és molt interessant, al principi pensava que hi seria una mica avorrit però quan hi havia llegit algunes pàgines hem començava agradar però en altres era molt avorrit perquè eren històries que són una mica infantil, però hi ha alguns que parlen d'amor que aquells son el que més m'agraden. Els recomanaria a tota la gent perquè no són tan llargs per llegir.


Evelin Yanqui 2nR1

Unknown ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat, també m’ha fet molta gràcia, perquè, els nens aquells sempre feien patir al fantasma de Canterville. Jo se’l recomanaria als nens que que els agraden les histories divertides i de por. La part que més m’ha agradat és quan els americans renten la taca de sang i al dia següent apareix d’un altre color.
En conclusió, és un dels llibres més divertits i per això us el recomano.
Najim Maloouk 2R1

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat moltíssim, perquè a mi m'agraden molt els llibres d'intriga i els d'aventura, hi han alguns contes que no són molt bons, però eln general està molt bé.

Albert Garcia