Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 10 de març del 2008

El cas de l'artista cruel

EL CAS DE L'ARTISTA CRUEL
-ÈLIA BARCELÓ-

Tres amics es veuen involucrats en un cas d’assassinat mentre preparen un treball d’art per a l’institut. És així com entren en contacte amb en Kurti Innauer, un pintor alcohòlic estrafolari els temes i materials del qual sempre són macabres. Amb l’ajuda del criminalista que s’encarrega del cas, els joves aniran traient l’entrellat d’aquest complicat crim, en el qual es barregen passions i ambicions.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi, aquest llibre m'ha agradat bastant i ho recomanaria a les persones que li agraden els llibres sobre investigacions de casos d'assassinat i tot el món de la criminologia.
El llibre tracta d'un assassinat on es veuen involucrats tres amics.Amb l'ajuda de dos policies, un dels amics trama una idea per enxampar a l'assassí, el qual fa efecte i aconsegueixen atrapar a l'assassí.
Els vocabulari és adequat, motiu pel qual ho recomanaria a persones de entre 13 o 14 anys.
En conclusió és un llibre bastant

Anònim ha dit...

Aquest llibre està molt bé és d'assassinats. Al qual estan involucrats tres amics. Però al final aconsegueixen agafar l'autèntic assassí. Ho recomano a la gent que li agradin els llibres d'assassinats i tot el que té relació amb això.

Luis Felipe Burniol.

Anònim ha dit...

Aquest llibre del cas de l'artista cruel m'ha agradat molt, pel tema del que tractava sobre un assassinat on tres amics es veien involucrats per culpa d'un treball que tenien de fer a l'artista. Jo ho recomano a la gent que li agradi els llibres d'investigació de casos d'assassinat perquè aquest és un bon llibre.



Lidia Cano Cárceles 2R1.