Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 21 d’abril del 2008

Narracions extraordinàries

NARRACIONS EXTRAORDINÀRIES
-EDGAR ALLAN POE-

L'obra d'Edgar Allan Poe, reflecteix corrents romàntics i de terror, té unes vuit narracions- La màscara de la mort vermella, El pou i el pèndol, L'enterrament prematur, El cor delator, El barril d'amontillat, El gat negre, El cas del senyor Valdemar i Hop-Frog. S'aprècia la destressa de l'autor en el tractament del terror, què destaca per una combinació de lógica i d'al·lucinacions, realistes i misterioses. L'interès que interpreta pel món sobrenatural i fantàstic, són els principals elements que componen la seva literatura de terror.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha assemblat molt interessant, és molt fantàstic, jo recomano aquest llibre a les persones que li agredin els llibres d'assassinats, de misteri i de terror.

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt perquè és molt interessant. Quan estàs llegint un llibre abegades és fa massa llarg perquè és massa avorrit, però aquest és un exemple dels llibres que més m'ha agradat. Ès un llibre que va de misteri i de terror. Recomano aquest llibre als nois i noies de 13 o 14 anys, perquè no hi han paraules difícils d'entendre, encara que hi han diccionaris.

Miriam Segura Ruiz 2n R1

Anònim ha dit...

No m'ha agradat perquè quan acabava una historia començava l'altra i no savia de que parlava.
A part d'això el llibre està bastant interessant, ja que les narracions es fan molt intenses. També les narracions són curtes i es fan molt interessants.
Manel Giráldez Sánchez