Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dimarts, 8 d’abril del 2008

Postdata: t'estimo (per a 4t d'ESO)

POSTDATA: T'ESTIMO
-CECILINA AHERN-
La Holly i en Gerry són una parella perfecta. Parella des de l'institut, s'estimen com si no poguessin viure l'un sense l'altre. Fins que un dia passa l'impensable: ell contreu una greu malaltia i mor. A la Holly li sembla que la vida ja no té sentit, però al cap de poc temps rep un misteriós paquet i en obrir-lo descobreix que, abans de morir, en Gerry li ha deixat unes cartes, una per a cada mes, amb instruccions sobre coses que ha de fer per sortir-se'n. Totes les cartes tenen com a signatura «Postdata: t'estimo».

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre és preciós !!

Laia Buseu

Anònim ha dit...

El postdata: t'estimo ens mostra com d'inesperada pot arribar a ser de vegades la vida i com de sobte et veus obligat a canviar els teus plans. Tot això en Gerry ho va tenir en compte abans de morir i per això, a través de les seves targetes, ajuda la Holly a tirar endavant i a refer la seva vida, perquè sap que és bo recordar, però no ho és viure del record.

Sens dubte, un llibre preciós que no us deixarà indiferents i que tampoc us deixarà anar a dormir sense voler descobrir què posa a la següent targeta, amb la tristesa de saber que el llegir cadascuna d’aquestes, significa l’adéu definitiu, cada vegada més proper, d’en Gerry.

PS: Prepareu els mocadors!

Sílvia Paré 4t