Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 28 d’abril del 2008

El veí prohibit

EL VEÍ PROHIBIT
-XAVIER BERTRAN-

Els nous veïns de la Iria no semblen gaire sociables: gairebé no tenen tractes amb ningú del poble i no reben visites. Això esperona la curiositat de la Iria i el seu esperit aventurer. Però el que comença amb un joc aviat es converteix en un autèntic misteri i una terrible realitat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El veí prohibit tracta sobre un nen que viu amagat del món en un soterrani. El nen està deformat i per això la gent el margina i el maltracta. Però la Iria, farà tot el possible per ajudar-lo a sortir a fora i ser feliç.
Aquest llibre fa la reflexió de com tractem a les persones que són diferents de nosaltres.
M'ha agradat molt, i també com parlava d'allò que més estimo del món. Trobo que té molta raó.
Li recomanaria aquest llibre a tota la gent del món. És una novel·la realista, i encara que no m'han agradat mai, aquesta la trobo sobèrbia.
Si us la voleu llegir, endavant!!
Us agradarà molt!!

Rita Salavert Otal 2n R1

Anònim ha dit...

A mi m’ha agradat molt aquest llibre perquè es molt intrigant y d’aventures, llegint-ho et pots imaginar fàcilment els personatges, l’estat en que es troben, els llocs on transcorre l’historia, es molt entretingut, jo personalment m’ho he passat molt bé llegint.
Recomanaria aquest llibre a nois i noies de més de tretze anys, a aquells a qui els agrada els llibres d’aventura, misteri, intriga.

Ruth Mwange

Unknown ha dit...

Aquest llibre, m’ha agradat moltíssim, perquè m’ha fet pensar en aquelles persones que són deformes, com podrien conviure amb la gent etz. Aquesta història no és una d’aquelles de fantasia, de coses que no són reals... és una història de fets que poden passar a la nostre vida, però el final m’ha deixa amb la intriga perquè no sabia que li passaria a aquell nen. En conclusió aquesta història és molt emocionant.
Se'l recomano per als nens i nenes de deu i quinze anys.

Anònim ha dit...

Albert Garcia 2r1

Aquest llibre el vaig agafar a la biblioteca, quan vaig començar a llegir-ho pensava que no era massa bo, però quan ja estava en plena història, em semblava un llibre molt interessant per als nois i les noies dde la meva edat, aquest llibre s'acosta moltíssim al què és gairebé la realitat.
El recomano a tothom.

Unknown ha dit...

Aquest llibre és una mica de discriminació al principi perqué una persona que estigui malament no vol dir rés.

M'ha agradat bastant aquest llibre perqué la Iria i el seu gos són molt valents. Recomano aquest llibre a tots els públics.

Marc Ureña 2R1