Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

diumenge, 10 de març del 2013

Senzillament, pots dir-me Súper (Reinhold Ziegler)

Senzillament, pots dir-me Súper 
Reinhold Ziegler

En Walter és un jove ple d'imaginació i amb problemes per comunicar-se. Ni tan sols a la seva amiga Berta no li diu d'on ve ni on té el pare. I segur que la notícia no s'hauria esbombat mai si no hagués estat per l'embolic aquell del segrest i la policia.
Al cap del temps, perquè se sàpiga la veritat, en Walter escriurà tota la història: des del principi, quan va passar allò dels vídeos, fins al final, quan tots els diaris van publicar la seva foto.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Senzillament, és un llibre bastant bo i entretingut, ja que el protagonista és un adolescent i les seves idees són bastant semblants a les que tindria un noi de la meva edat i per aixó em sento com identificat. L'única pega que hi veig és que tots els capítols comencen amb "L'Uli diu..." i aixó ja ratlla una mica.

En Walter és un noi de 14 anys que viu amb la seva mare, ja que el seu pare està a la garjola per tràfic d'armes, i ell i la seva mare s'han de cambiar de poble constantment perquè al final els habitants de la seva ciutat acaben descobrint això del pare d'en Walter. En Walter s'inventa que l'han intentat segrestar i quan la bola no pot ser més gran és quan confesa i en comptes de denunciar-li, li diuen que vagi cada setmana a un centre per tractar amb un psicòleg.

La meva nota d'aquest llibre és: Un 7. Ho recomano a nois adolescents i de la meva edat, és divertit.
Noël Martín 2R1

Anònim ha dit...

Aquest llibre ha estat magnific, m'ha encantat, perque es una historia ben curiosa de com un simple mentida, ha acabat en un enrenou tan gran, recomanaria aquet llibre a adolescents, perque les coses que li han pasat, li podien haber pasat a un adolescent normal, que s'inventa una cosa, per lliurarse d'un catig. Li posaria un 8,5 de nota, perque m'ha agaradat molt.

Anònim ha dit...

Aquest llibre m’ha agradat molt perquè, és intrigant, jo crec que emoció, una vegada que as començat a llegir-lo, és com si tu fosis el Walter( el personatge principal) i m’ha agradat com un adolescent per lliurares d’un castig,.. s’inventa una mentira i es pot formar un embolic t’han gros. Recomanaria aquest llibre a tothom, especialment a adolescents, perquè ens podem sentir més identificats amb el personatge. Hi ha aquest llibre de nota l’hi posaria un 8,5 com a mínim.
Dorian Vasile Tomos 2R1