Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 11 de març del 2013

El rei dels senglars (Antoni Garcia)

El rei dels senglars 
Antoni Garcia


En Mon és cec, però, enfilat a la pedra del Morrot, sent tot el que passa a la vall de Riuells. I sap que el juliol del 1936 el fantasma de la guerra recorre viles i masies. Enmig del caos, dos nois, els fills d’un amo i del masover, volen salvar els pares de represàlies i venjances. En Mon els parla del rei dels senglars, una bestiassa que vetlla pels habitants de la muntanya. I els nois el busquen, convençuts que és l’únic que el pot ajudar a salvar alguna cosa del desastre de la guerra.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

El llibre no esta gens malament, però es fa una mica pesat a la lectura. Jo recomanaria que als que el costi la comprensió lectora no llegissin aquest llibre, perquè no és molt clar. Han de trobar el rei dels senglars perquè pensen que és l’únic que els pot ajudar.

Anònim ha dit...


Aquest llibre no utilitza un llenguatge molt clar, així que si et costa la lectura no te’l recomanaria perquè és difícil d'entendre. A mi personalment no m’ha agradat molt aquest llibre.

Pel que fa als fets que passen en l’obra, el que volen trobar els protagonistes és el rei del senglars, que és l’únic que els pot salvar de les tràgiques conseqüències de la guerra.

Saray Contreras Siles.