Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 4 de febrer del 2013

El procés contra la Joana (Joan Armangué i Herrero)

El procés contra la Joana 
Joan Armangué i Herrero

Els bandolers Serrallonga i lo Tendre tenen els dies comptats, però la Joana encara pot salvar-se; ella i el fill que espera. Tot depèn del nostre veredicte en el procés a que se’ns convida: farem de la Joana una assassina?, una còmplice?, una víctima innocent? Tots tres personatges declaren davant d’un tribunal que haurà d’escollir, entre les tres, una sola veritat. Si és que la veritat existeix…

2 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi aquest llibre al principi no em va cridar molt l’atenció, però me’l vaig començar a llegir i era bastant interessant; jo el recomanaria als meus companys perquè no és un llibre com tots els altres, ja que va sobre diversos assassinats i robatoris, en el que 3 implicats et donen la seva declaració dels fets, les tres completament diferents i tu has de decidir qui menteix i que diu la veritat. M’ha agradat bastant.

Saray Contreras

Anònim ha dit...

Procés contra la Joana

Aquest llibre és un llibre d’aventures, que estan en guerres, i mor molta gent, les quals algun son important i fins i tots protagonistes.
No m’ha agradat el llibre, ja que no és un tema que no m’interessava, encara que és fàcil de llegir i d’entendre. El llibre nomes li recomanaria a gent que li agrades els llibres d’aventures, ja que si no es fa molt pesat.

Zoraida Martínez