Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

diumenge, 15 de març del 2009

Contes

CONTES
-HANS CHRISTIAN ANDERSEN-

L’escriptor danès Hans Christian Andersen (1805-1875) està considerat un dels grans clàssics de la literatura infantil gràcies als seus 178 contes, entre els quals hi ha títols tan coneguts com els que presentem en aquesta antologia: La pedra foguera, La princesa i el pèsol, La polzeta, La sireneta, El vestit nou de l’emperador, El soldadet de plom, Els cignes salvatges, El porquerol, L’aneguet lleig, La pastora i d’escura-xemeneies i La nena del llumins.

Aquest llibre inclou una introducció, notes a peu de pàgina i una guia de lectura molt eficaç per poder analitzar l’obra amb detall. L’il·lustrador José María Casanovas realitza, en exclusiva per a la present edició, una sèrie d’il·lustracions amb la seva particular visió d’aquests contes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre el recomanaria, a gent que els agrada recordar contes de d’infància, a cuidadores de nens per adormir-los i a gent que tenen entre 9 i 11 anys, perquè és un llibre ple de contes infantils com pedra foguera, la sireneta, el vestit nou de l’emperador, etc.
A mi el llibre m'ha agradat perquè he pogut recordar contes que havia oblidat de quan era més petita, però l'he trobat molt infantil per a la nostra edat, és un llibre que es llegeix fàcilment ja que són històries curtes, i per tant, ràpides de llegir.

Júlia Membrives Ruiz 2R1

Unknown ha dit...

Aquest llibre la veritat és que m'ha agradat més del que jo m'esperava. Perquè al principi quan el vaig agafar pensava que seria molt infantil, però a mesura que l'he anat llegint, m'agradava més, perquè me n'he recordat de la meva infància, de quan era petita, i el meu pare o la meva mare em llegien algun conte per adormir-me.
Hi ha contes més divertits que altres, però tots han tingut alguna que altre cosa que m'ha agradat. Ara sé que em llegiria més contes infantils. Aquest llibre el recomanaria per totes les edats, perquè és un llibre molt fàcil de llegir, que no és molt llarg i hi ha contes que són bastant divertits.

yousra ha dit...

yousra ha dit...
Aquest llibre no està gens malament. és una miva infantil però a mesura que vas seguint la història t'agrada més.
El conte que més m'ha agradat és la pedra foguera, que trata d'una enganyfa que li fan a un noi.
Els altres contes tampoc estan malament i per això us els recomano que els llegiu.

Anònim ha dit...

Aquest llibre jo me le llegit perquè el meu cosí me'l va recomanar i al principi em semblava una mica avorrit i infantil i desprès més endavant quan el vaig acabar em va fer molta gracia recordar els contes de la meva infància.

Arnau Mahedero

Anònim ha dit...

algien sabe donde puedo encontrar el resumen