Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 4 de febrer del 2013

Nocturn Animal (Toni Matas i Dalmau)

Nocturn Animal
Toni Matas i Dalmau


¿Vols saber què pot passar, a Barcelona, una nit qualsevol en què, aparentment, tot és igual que sempre? ¿Vols saber en què consisteix realment la vida nocturna d’una gran ciutat? Una disbauxa tan gran con aquesta no l’ha viscut mai, Barcelona. I és que no és el mateix una animal nocturn que un nocturn animal. Aquest Nocturn Animal és trepidant, còmic, irònic, humorístic, sarcàstic, bestial… i moltes coses més.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Naomi Liuba:
A mi m’ha agradat el llibre ja que és entretingut i interessant. A més és un llibre que tracta d’una revolució animal, un tema que a mi mai s’m hauria passat pel cap.
Només li trobo una petita errada que és que ho explica enllaçant dues maneres de veure-ho, com a animals i com a persones. Això fa que hi hagi moments en el quals no saps el que passa amb l'animal o amb les persones.
En general esta molt bé.

Anònim ha dit...

Maria Castillo:
El llibre està bé, però a mi no m'agradat molt. Hi ha moments del llibre que no saps el que ha passat i perquè estan explicant allò. Algunes parts son divertides i interessants, però altres no les entenc o repeteixen la mateixa paraula moltes vegades.