Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 7 de juny del 2010

Bèsties fantàstiques i on trobar-les

BÈSTIES FANTÀSTIQUES I ON TROBAR-LES
-ERNEST SALAMÀNDRIE-

Bèsties fantàstiques i on trobar-les és un llibre que trobaríeu en gairebé qualsevol casa de mags del país. Ara, per breu període de temps, els muggles també teniu l’oportunitat de descobrir on viu l’unicorn, què ens diu el Departament per a la Regulació i el Control d’Éssers Màgics sobre l’acromàntula, o quina diferència hi ha entre un Knarl i un eriçó.


Els beneficis procedents de la venda d’aquest llibre seran destinats a Comic Relief, una ONG que utilitza el riure per combatre la pobresa, la desigualtat i la injustícia arreu del món. I això vol dir que el euros o les pessetes que pagueu per aquest fantàstic manual obraran meravelles que cap bruixot no seria mai capaç de fer ni desfer. Si creus que tot això que et dic no t’acaba de convèncer per comprar aquest llibre, només et desitjo que et trobis algun bruixot passavolant i caritatiu si mai t’ataca una mantícora.

1 comentari:

mireia ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat molt, encara que m'han agradat més uns sers fantàstics que uns altres, com per exemple el drac. N'hi ha de molts tipus i el que més m'ha cridat l'atenció és el Cua de serra cubà, que és un drac molt perillós.
També m'ha agradat molt la Acromàntula.
Aquest llibre el recomano a tot aquell que vulgui saber més coses sobre els sers fantàstics que apareixen a les pel·lícules de Harry Potter.