Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dimecres, 4 de novembre de 2009

Un nou curs, nous projectes

Feia dies que no podia escriure. De nou, el temps. Em manca temps. Cada vegada que s'inicia un nou curs vaig de bòlit; se m'omple el cap de projectes i, és clar, requereixen dedicació. Enguany he optat pels blocs, les entrevistes, els vídeos i els còmics. Tot plegat, un intent perquè us ho passeu bé treballant la llengua catalana. Us ho explico una mica, d'acord?Blocs: crearem blocs amb els grups de 3r d'ESO, tot aprofitant que marxeu al camp d'aprenentatge Pau Casals, al Vendrell. Hi explicarem tot el procés que segueix el projecte, des que s'inicia fins al retorn a l'institut.

Entrevistes: farem entrevistes al professorat del centre i les penjarem als blocs. Ja veureu com el resultat final serà digne de veure!

Vídeos: com sempre, la diada de Sant Jordi tindrà els vídeos com a protagonistes. Enguany treballarem un vídeo d'una cançó en català per classe i l'editarem perquè el dia 23 d'abril estigui llest.

Còmics: amb tots els grups farem còmics de les lectures obligatòries i els penjarem als blocs. Us asseguro que queden genials!

Bé, espero que en gaudiu moltíssim!

Salut!

Oriol