Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dissabte, 2 d’agost del 2008

Tretze anys de Blanca

TRETZE ANYS DE BLANCA
-AGUSTÍN FERNÁNDEZ PAZ-

Aquest recull de records ens permet d’anar coneixent com ha estat la vida de la Blanca. La seva infantesa, l’escola, els problemes dels seus pares, el primer amor...

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat perquè tracta d'una noia que té hepatitis i ha de passar 6 setmanes al llit. Durant aquest temps anirà recordant records dels seus temps pasats. Finalment acava l'àlbum i també es posa bona. Ho recomanaria a persones de la meva edat que li agrada saver records d'altres persones.

Raquel Salguero Galisteo 2nR1

Anònim ha dit...

A mi m'ha agradat aquest llibre perquè t'explica alguns problemes d'uns nois que molts els hem viscut i es una novel·la molt interessant.




Victor Vidal Garcia 2nR1

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat molt perqué és un testimoni d'una nena amb un malaltia i per aquesta raó ha d'estar a casa sis setmanes.
Aleshores t'explica les seves vivençes durant tots els seus anys de vida i les va ordenant amb fotos en un àlbum.








Marta López Armendáriz

Anònim ha dit...

És un llibre que ha estat interessant, no se m'ha fet pesat a l'hora de llegir, no es molt gruixut tampoc i el seu vocabulari és adequat per a nens de la nostra edat (13-14 anys).
He tingut molt interès en aquest llibre ja que tracta sobre una noia de 13 anys amb una malaltia i això m'ha cridat l'atenció. Va recordant la seva vida per fotos i ha sigut emocionant per mi anar llegint el que li havia passat al llarg dels seus anys.
Per mi aquest llibre no ha tingut aspectes negatius.



Sandra Landeira Tejero 2nR1

Anònim ha dit...

Aquest llibre, m'ha agradat molt. La Blanca és una noia que està apunt de cumplir els tretze anys, el dia del seu aniversari li regalen un albumde fotos.
Ella recorda episodis de la seva vida. Ho recomanaria a nois i noies entre 13-14 anys.

Núria Gómez Almirón

Anònim ha dit...

A mi personalment m'ha semblat molt interesant, a part no utilitza un llenguatge complicat al contrari més habiat utilitza un llenguatge col·loquial.
M'ha semblat un relat molt bé explicat, sense cap mena de dupte.
El recomanu i a part, d'altre banda és molt curt i fàcil de llegir.

Maria Sanchez 3r R1

Anònim ha dit...

Aquest llibre m’ha agradat. El llibre tracta de una noia,que es diu Blanca, es posa malalta de Hepatitis i a de passar 3 mesos al llit i va ordenant les fotos de la seva vida i va recordant-ho tot.

Sandra Pérez 2nR2

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat molt ja que és una noia que té quasi la mateixa edat que nosaltres i que llavors es posa malalta i mitjançant un àlbum de fotos, recorda moments importants de la seva vida.
Ens mostra moments en els que ens podem sentir reflexats, moments en
que es nota que ella va deixant de ser una nena per passar a ser una adolescent i que quan acaba l'àlbum i es posa bona de nou, això l'ha ajudat a madurar una mica més.

Ho recomanaria a gent de la meva edat ja que es sentirien identificats com m'ha passat a mi.


Noemí Mur Valenca 2n R1