Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dijous, 8 de maig del 2008

Flanagan de luxe

FLANAGAN DE LUXE
-ANDREU MARTÍN I JAUME RIBERA-


Torna la Nines, la recordeu?, i més bonica que mai. I diu “Flanagan, que m’has de fer un favor”, i el Flanagan, és clar, què ha de fer? I ja hi tornem a ser: corre-cuites i perills i ensurts a dojo. Una parella de traficants de drogues de disseny, una parella de guàrdies civils enfurismats, una colla de pijos sense escrúpols. I el Flanagan en una moto sense saber conduir (no ho provéssiu mai!), i en veler sense saber com funciona... i sort que sabia nedar! Sort d’això, perquè si no, no ho explica. En aquesta aventura, us trobareu el Flanagan en el pitjor tràngol de la seva vida. Garantit: és un Flanagan de luxe!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El llibre de Flanagan de luxe m'ha encantat. És molt interessant i divertit. Li dedico a tota la gent del món que li agradin les aventures d'aventures i detectius.
Tracta sobre uns narcotraficants, o sigui que les persecucions i els problemes no pararàn.
Me l'he llegit i ja he aconseguit que quatre persones més el vulguin llegir. O sigui que l'heu de llegir, si no ho feu, pitjor per vosaltres. Llegiu-lo, que us encantarà!!! I si us enganxeu a ell, llegiu-vos tota la saga!!

Rita Salavert Otal 2n R1

Anònim ha dit...

Passava per aquí i he dedicit deixar-vos un misstge. Sóc l'Adrián Arroyo, exalumne de l'IES, ara estudiant de Periodisme a l'Autònoma.

Només volia saludar a l'Uri (malgrat ser egarenc) i a tota la gent de l'IES que encara 'sobreviu', i felicitar-vos pel bloc, crec que està molt ben pensat.

Que vagi bé!

Anònim ha dit...

Aquest llibre està genial per totes les persones que li agradin els llibres de detectius i aventures. Tot el llibre està ple de moments intrigants i això és el que et donen més ganes de llegir-lo i acabar-ho com més aviat millor. Crec que us agradarà si ho llegiu.

Luis Felipe Burniol

Anònim ha dit...

Personalment he trobat el llibre bastant divertit, amb molts moments d'intriga i altres d'humor. L'argument està molt bé, amb girs inesperats i personatges que aparenten ser el que després no són,... tot i que si no has llegit alguns llibres de Flanagan anteriors a aquest, hi ha molts personatges amb que en Flanagan ja ha tractat anteriorment, però tu no el coneixes, i això a vegades enreda una mica.
Un altre punt a comentar és la relació d’en Flanagan amb els altres personatges, ja que a alguns els tracta molt afectuosament, mentre que a altres només els ‘’posa a parir’’ constantment.
En definitiva, un bon llibre que enganxa molt, i es bastant directe, no trobareu cap part avorrida, ho recomano

David Cabrera López

Anònim ha dit...

El llibre m'ha encantat, les aventures de'n Flanagan sempre han tingut un toc de misteri i terror que fan que no puguis deixar de
llegir. Ho recomano ha tots aquells que els agradi la saga de'n Flanagan i els llibres d'aventures.

Hanae Bourit