Bloc de l'assignatura de Català de l'IES Miquel Crusafont i Pairó de Sabadell. I si algú s'hi apunta, millor!

dilluns, 10 de març del 2008

La crida salvatge

LA CRIDA SALVATGE
-JACK LONDON-

Tracta amb gran realisme el tema de la lluita per la supervivència.London relata la història d'un gos,el Buck,que viu plàcidament en una asolellada finca ,fins que un dia un individu malvat el ven per convertir-loen gos de trineu.D'aquesta manera, el nostre protagonista s'endinsa en un món desconegut.Observant el seu entorn aprendrà a comportar-se en les situaciones noves i a adaptar-se al gèlid ambient dels boscos boreals.Gràcies a les seves qualitats físiques i al seu instint,es podrà enfrontar amb els perills que l'amenacen,fins arribar a convertir-se en una llegenda.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

M'ha agradat molt aquest llibre perquè té un realisme sentimental pels gossos, i, en especial per Buck, el gos d'aquesta història. Jo recomanaria aquest llibre a tot aquell que li agradi saber que sent un gos en algun moment ...
Bé doncs, aquest és el meu comentari ja sabeu si voleu llegir un llibre en el qual es viuen sentiments, i saber que és el que arriba a fer la gent amb els pobres animals, aquest és el vostre llibre.
AVÍS: és una mica pesat en segon que trossos, però s'aguanta.


Att:Jessica Cruz.
2R2

Anònim ha dit...

algú sap on hi ha el llibre per a llegir´lo en PDF o ebook????????

Unknown ha dit...

Aquest llibre és molt interessant per a la nostre edat, però, el problema és entendre-ho, perquè en el llibre hi ha moltes coses difícils d’entendre, però, si es posa una mica d’atenció s’entendria. En el llibre hi ha parts una mica violentes com per exemple, quan segresten al gos i el cap d’aquella banda li comença a donar cops amb una barra de ferro.

En definitiva jo ho he trobat una mica avorrit, però, està molt bé. Jo recomanaria aquest llibre a la gent de tretze i catorze anys.

Najim Mallouk 2R1

Anònim ha dit...

Al principi del llibre la història és una mica interessant però a la vegada avorrit. Dóna pena quan se l'emporten per tirar els trineus. A mi el que més m'agrada és quan en Buck es baralla amb un altre gos i ha de fugir i m'agrada perquè un amic meu es marejava amb aquest llibre.

Carles Velázquez 2R1

Anònim ha dit...

Aquest llibre m'ha agradat molt, encara que hi ha moltes expressions valencianes, però s'entén molt bé, aquest llibre t'explica l'historia d'un gos anomenat Buck que es segrestat pel jardiner i aquest el ven a un home que el tracta molt malament i li pega..

En resum que està força bé perquè et fa sentir com és sent el gos en els moments o etapes que li passen les coses. Li ho recomano a les persones que li agradin els llibres tristos, perquè aquesta historia pot passar de veritat, és molt bo




Desirée Arqué 2R1

Anònim ha dit...

Jo aquest llibre es la segona vegada que me'l llegeixo i em sembla una mica entretingut però alhora és molt violent perquè fan lluites de gossos, etc...
Jo recomano aquest llibre a qui li agradin molt els gossos perquè parla molt d'ells.

Arnau Mahedero 2r1